Четвер, 19 березня 2015 Опубліковано в Круглий стіл

Притула Ярослав Григорович

(21 голосів)
Перегляди: 20360 разів
Притула Ярослав Григорович Притула Ярослав Григорович

Досьє:

Притула Ярослав Григорович. Ярослав Григорович найпотаємніша і найзагадковіша особа на нашому мех-маті, адже навіть сам Google не зміг нічого відшукати про нашого гостя. Але, це не біда, ми ж найкреативніші і найрозумніші студенти, тому ми переплюнули цей Google і знайшли всі секрети Ярослава Григоровича.

Народився маленький Ярославчик в той час, коли люди знали, як гріє сонечко в Криму, але ще не знали, що таке долар по 30грн за штуку. Заробляти гроші Ярослав Григорович розпочав ще з 5 класу, час від часу заміняючи вчителів на уроках у 7 чи 8 класі.

Маленький Славчик завжди вигравав в хованки,бо тільки він міг сховатись в епсилЬон околі і робив його настільки малим, що ніхто знайти не міг.

Дитинство в Ярославчика було дивовижне: одного разу хлопчик, який спробував покепкувати над маленьким Славчиком, дуже сильно пожалів про це, Славік розклав його так в ряд Фур’є, що зібрати нікому не вийшло і до тепер.

Одного разу вже в підлітковому віці Славік купив собі газету і прочитав дуже цікаву статтю: “Середня народжуваність однієї жінки в світі становить пі..надва.” Ця фраза змінила нашого Славчика кардинально. Він зрозумів, що цифри це для нього все і подався на мех.-мат.

Ярослав Григорович дуже любить спорт, тому він інколи заставляє студентів під час заліку пробігтись навколо університету у пошуках меморіальної дошки. До речі, цю дошку Ярослав Григорович встановлював самостійно, тому він і проспав вступний екзамен на мех.-мат.

Славік дуже любить головоломки, тому він і забирає додому всі колоквіуми, щоб краще розібратись у почерках студентів.

Колись давно Ярославко мав свою квн команду,про це мало хто знає,тай сам Ярослав Григорович цього не знає.

А ще Ярослав Григорович один з найпопулярніших викладачів на мех-маті:

по-перше: він перший кому дозволяють говорити на Дні математика

по-друге: він один з не багатьох викладачів про кого я знайшла лише позитивні відгуки в анонімному опитуванні

І по-третє: навіть Тернопільський Сірий в захваті від Ярослава Григоровича, тому він тепер Притула Тернопільський Сірий.

Ярослав Григорович прекрасна, неоціненна людина. Пан Притула вчить трьом речам: математики, мудрості і людяності. Незрівнянний викладач,який своїм рентгенівським поглядом відразу бачить студента наскрізь, тому мех-мат і є одним з кращих факультетів,бо тільки тут є такі кадри, у всіх значеннях цього слова.

А закінчити наше досьє я хочу словами Притули та й багатьох інших наших викладачів: вчіться діти, розуміння прийде потім, а потім настає, як не в червні, то в серпні або і на наступний рік…або не прийде Підморгує

 

Галерея зображень

Коментарі  
0 # Alla Fridman 31.03.2016, 21:20
Ярослав Григорович - my favorite professor I have ever had while studying mathematics at the Lviv Franko University ( 1986-1991); Mathematical Analysis was my favorite class, if I could I would take this class all over again :) I envy students on the picture above...you are super lucky to have professor Prytula !!!!
Відповісти
Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші контакти

Ідея, дизайн, верстка і т.д.:
Олег Романів