Середа, 19 листопада 2014 Опубліковано в Круглий стіл

Іщук Юрій Богданович

(14 голосів)
Перегляди: 16631 разів
Іщук Юрій Богданович Іщук Юрій Богданович

Досьє:

Іщук Юрій Богданович народився в нікому не відомому містечку, тому ми і не знаємо яке це місто. Виховували його дуже порядні батьки, тому Юрасик виріс чемним і вихованим хлопчиком. В дитинстві Юрій Богданович мав кота, якого дуже любив, бо маленький Юрасик обожнював їсти вареники зі сметаною, а після того як наївся, біг до свого котика, який облизував його від сметани. Отакий у Юрка був друг. Але дружили вони не довго, зараз розкажу чому. В 5 рочків Юрчик вирішив стати хіміком і почав проводити експерименти зі всякими порошками. І ось так сталось, що Юра потруїв всіх мишей в цілому селі. Після цього котик Мурчик спакував свої валізи і втік від малого Юри.

Учнівські роки в Іщука були дуже сурові, всі виживали як могли, крім репу по радіо нічого не крутили, тому довго він там не провчився, На всі питання викладачів він завжди відповідав речитативом. Але вже в школі Юрко зрозумів, що таке лінійна алгебра: ще коли наш гість був маленьким, тато йому привозив з Москви, як подарунок лінійки і заставляв їх рахувати.

Після школи Юра подався вчитись в Університет Франка, жив на Лєвандовці. Одного разу, коли він повертався з пар додому мєсні пацанчики завалили йому м’ячем у вухо і у ньому прокинувся талант до футболу. Юра перестав ходити на пари, весь час тратив на футбол, а перерви між таймами вчив своїх нових друзів математики: треба ж було якось знати скільки буде 7 гривників поділити на двох хлопчиків, так Юра навчив Лєвандовку рахувати дроби.

Після закінчення універу Юрій Богданович став викладачем на кафедрі алгебри та логіки. Там він згодом познайомився з Олегом Романівим, який затягнув бідолашного Юрчика в секту мех-матівських футболістів, де вже були Звізло Іван і Кузь Ігорко. Але Юра не дуже хотів бігати той футбол, тому і попросив якогось студента зламати йому ногу на турнірі, за що пообіцяв цьому сміливцю вдало закінчити мех-мат.

А ше Юрій вельми моцний стиляга, він дуже любить комбінувати різний одяг, тому і пояснює тепер студентам комбінаторику.

До речі, на мех-маті Юрка ще знають, як “лапочка”, але так його називає тільки Сухорукова Христина.

Я вчора дивилась російські новини і там подейкують, що Іщук – це перший мех-матівчанин, який отримав клаптик землі і 2-ох рабів.

А ше Юрчик дуже любить міняти викладачів зі студентами місцями, тому ви не дивуйтесь, якщо знайдете у нього шпаргалки.

Але загалом Юрій Богданович дуже добрий викладач, тому він і пообіцяв, що хто поставить сьогодні найбільше запитань, той отримає залік за просто так). Тож не соромтесь дорогі друзі!

Детальніше на https://vk.com/frankotv.
В п'ятницю випуск новин - не прогавте!

Коментарі  
0 # Наталі) 19.10.2015, 20:54
Лапочка)))красота)
Відповісти
0 # Vita 17.10.2015, 19:10
:D:D:D це шедевр
Відповісти
Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші контакти

Ідея, дизайн, верстка і т.д.:
Олег Романів