П'ятниця, 27 листопада 2015 Опубліковано в Круглий стіл

Слободян Микола Степанович

(2 голосів)
Перегляди: 12489 разів
Слободян Микола Степанович Слободян Микола Степанович

Досьє:

Слободян Микола Степанович. Колись давним-давно, в той час, коли усі студенти здали сесію (ну не всі), викладачі роз'їхались хто-куди: в закутках мех-мату народжується майбутній заступник декана. Малюк був настільки проворний, що з легкістю пролазив у вихлопну трубу татового жигуля. Вже тоді батьки помітили Миколчину цікавість до всіляких механізмів.

Одного разу сталася неприємна ситуація: хлопчика забули на заправці. В той момент він дуже злякався, і для того щоб в майбутньому Миколка зміг постояти за себе, батьки віддали його на бокс. Хлопчина з повною серйозністю віднісся до хобі, яке запропонували йому батьки, тому досягнув в цьому виді спорту значних результатів. Наш гість - КМС з боксу. В школі Микола одного разу почав показувати свою небайдужість до механізмів. Оскільки, він був найвищим у класі і займався боксом він зробив свій перший механізм з однокласників.

Коли нарешті усі його друзі почали задумуватися про майбутню професію, юнак уже знав, що його покликання – механіка, і надіявся на те, що мех-мат допоможе йому в досягненні його мети.

Теперка ми розкажемо про студента, який колись не прогуляв жодної пари з механіки (так-так, і такі існують), мабуть, саме це і допомогло завершити наш рідний та всіма улюблений факультет з відзнакою. Попрацювавши автомеханіком півроку, він жодного дня не прожив без думки про мех-мат, тому збудував свій автосервіс якраз навпроти мех-мату і ремонтував машини за розкладом пар. Та і це йому не допомогло: Миколу Степановича увесь час тягнуло до аудиторій, йому хотілося ділитися своїми знаннями з кимось іншим. Тоді він приймає важке і важливе для себе рішення. Наш гість повертається у лави нашого факультету, але вже не простим студентом, а викладачем своєї улюбленої механіки. Микола Степанович виконував свої обов'язки настільки добре, що його обрали заступником декана з виховної роботи.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші контакти

Ідея, дизайн, верстка і т.д.:
Олег Романів